Младите омбудсмани на Стара Загора

 

Във форум на младите и активни хора от Стара Загора се превърна встъпването на новия млад омбудсман на града в зала „Славейков“ на старозагорския общински съвет. За втора година по инициатива на обществения посредник на Стара Загора, г-жа Надежда Чакърова се избират млад омбудсман и заместник. Александър Александров и Мартин Колев поеха ангажимент да продължат и развиват успешните обществени инициативи на досегашните млади омбудсмани. Включването и ангажирането на младите хора от града пряко в формулирането и решаването на общественозначими въпроси са сред приоритетите на новоизбраните млади омбудсман и заместник.
Освен от Надежда Чакърова, новоизбраните млади омбудсмани получиха поздравления и напъствия от г-жа Сотирова – зам. кмет на Стара Загора, г-жа Динева – председател на общинския съвет на града, от успели старозагорци – представители на бизнеса и медиите. Специален гост на събитието бе и националния омбудсман – г-жа Диана Ковачева.
Гост на събитието бе и председателят на Районния съд – г-жа Милена Колева. В емоционално изказване тя поздрави младите хора и изказа надеждите си те да останат в града и да спомогнат с нови идеи и знания за просперитета на Стара Загора.

Младите омбудсмани на Стара Загора
Младите омбудсмани на Стара Загора
Поздрав от Председателя на Рс- Ст. Загора
Поздрав от Председателя на Рс- Ст. Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *