Прессъобщение по НОХД № 2890/2019 год.

 

Ефективно наказание от една година и четири месеца, което да изтърпи при първоначално „строг“ режим. получи Т. Т. на 37 години от гр.Стара Загора, след като Районен съд – Стара Загора одобри споразумението, сключено между него, Районна прокуратура – Стара Загора и защитника му.

Обвиняемият Т. Т. се призна за виновен в това, че в периода от 01.04.2019 год. до 18.04.2019 год. в гр.Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, отнел чужди движими вещи: велосипед, марка „IDEAL“; велосипед, марка „PALEOS“; велосипед, марка „DRAG“; велосипед, марка „Лидер“; велосипед, марка „BRAVO“ и велосипед, марка „NINJA PCISSCITI, всички на обща стойност 606 лева, без съгласието на собствениците им, с намерение противозаконно да ги присвои, като деянието е извършено в условията на опасен рецидив.

Обвиняемият декларира пред съда, че е подписал доброволно споразумението, съгласен е с неговите последици и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред.

Велосипедите, обект на престъплението, са открити при проведена полицейска операция на територията на гр.Стара Загора, след коeто са предприети действия за установяване на собствениците им.

 

 

„Връзки с обществеността“

Моб.тел.: 0885908990

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *