Инициатива „Чудната елха“

Екипът на Районен съд – Стара Загора винаги е подкрепял хуманните и благородни инициативи. Тази година ще се включим в благородната инициатива на старозагорския омбудсман Надежда Чакърова – “Чудната елха”. Ще предоставим подаръци за децата, лишени от родителска грижа, закупени с направените доброволни дарения от служителите и съдиите от Районен съд – Стара Загора.

В приемната на Омбудсмана елхата тази година ще бъде “Чудната елха”, но не по книгата на Елисавета Багряна, а като символ на съпричастността, грижата и голямото сърце на старозагорци. Всеки желаещ може да се присъедини и да донесе подарък – детски играчки, материали за рисуване, книжки, спортни принадлежности, трайни лакомства и всичко шарено от отрупаните по Коледа витрини, което носи блясъка в очите на децата. Подаръците ще бъдат описани с обществения съвет и Омбудсмана и предадени лично в домовете за деца, лишени от родителски грижи в Стара Загора в навечерието на Коледа.

Можете да станете част от “Чудната елха” всеки работен ден до 20 декември 2018 г. от 9:00 до 17:00 часа, оставяйки под нея опаковано празнично дарението си и надписано за възрастта на детето в приемната на адрес: бул. ”Митрополит Методи Кусев” 34А, ет. 1, тел: 0885 901264.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *